Faq

Vad är ett UF-företag?

“UF-företagande” är en utbildning i företagande för gymnasieelever i åldrarna 16-20 år. Utbildningen sträcker sig över ca 25 veckor, med start i augusti och avslut i maj. Under ett läsår får elever driva egna företag så kallade UF-företag tillsammans i grupp om ca 3-5 elever, med riktiga varor och tjänster och går då igenom ett företags hela livscykel, från start och drift till avveckling. Efter UF-året får eleverna med sig erfarenhet och kunskap om företagande. UF-företagarna väljer själva affärsidén som de vill jobba med, undersöker marknaden och skaffar startkapital. Till sin hjälp har UF-företagarna Ung Företagsamhets läromedel, UF-företagande – Entreprenörskap på riktigt, sina lärare, minst en rådgivare från näringslivet och medarbetare på Ung Företagsamhet.

 

 

Hur sätter vi skick på våra varor?

När vi sätter skicka på våra varor i 4 olika skick

  • Ny
  • Använd
  • Väldigt använd
  • Vintage

Dessa sätter vi beroende på produktionsår och om det finns några hål eller andra brister i produkten.

 

 

Vilken storlek ska jag välja?

Våra produkter kan variera i storlek tillskillnad från vad storlekstaggen säger på produkten. Därför har vi valt att sätta alla våra produkter i den storlek den passar användaren.

 

 

När får jag min produkt?

SupplyDrop skickar alla sina varor REK, spårat och försäkrat. När produkten är inlämnad till Postnord eller annat leveransföretag kommer det att ta 1-3 arbetsdagar innan du får din vara. Efter ett köp tar det max 48 timmar innan produkten är inlämnad för frakt

 

 

Har SupplyDrop en fysisk affär?

SupplyDrop finns endast online.

 

 

Är SupplyDrops alla varor äkta?

Alla våra produkter är garanterad 100% äkta. Vi genomgår alltid en äkthetskontroll innan vi köper och säljer våra varor.