Om oss

Om företaget

“Alla skall känna sig nöjd som kund och vara säker att varan man köper är äkta”

David Carlsson – Ekonomiansvarig

SupplyDrop UF är ett ungdomsföretag som brinner för hållbart mode. Vi arbetar med att förse våra kunder med limiterade produkter på andrahandsmarknaden där vi primärt säljer vintage produkter samt efterfrågade varor.  Genom att noggrant välja ut produkter i vårt sortiment samt att äkthetskontrollera alla varor säkrar vi att kunden får förväntad produktkvalité . På SupplyDrop uppmuntrar vi att tänka hållbart, därför har vi ett brett sortiment av vintagekläder för att i sin tur jobba så hållbart som möjligt.

Exempel på hur SupplyDrop jobbar

✓ Vi kontrollerar noggrant att en vara är äkta genom att antingen skicka med ett äkthetsbevis såsom ett kvitto (fysiskt eller online),  samt genom att äkthets-kontrollera varan noggrant.

✓ Vintage-kläder är något som vi anser är väldigt stilrent och snyggt och eftersom dessa kläder redan är producerade tar man hand om material istället för att behöva producera nytt. Vi köper in våra kläder i stora mängder istället för att behöva transportera varje vara för sig för att i sin tur bevara på miljön så mycket som möjligt.

✓ Vi säljer via olika facebook-grupper där vår målgrupp finns, på blocket, instagram.

                                 Adam

Adam Fröström – En ansvarstagande, organiserad och målmedveten kille som kan ta företaget till nästa nivå. Med sin passion för streetkläder har Adam stor koll på vad som är hett på marknaden. Även med en känsla för design och kreativitet så är Adam perfekt för företagets designer.

                                 David

David –  Student på Kitas gymnasium i Göteborg. Driver just nu ett UF-företag och har länge brunnit för företagande. Just nu är han ekonomiansvarig och inköpsansvarig för SupplyDrop UF. Älskar att träffa nya människor och lära mig nya saker. David är perfektionist ända ut i fingerspetsarna och har en förmåga som få att charma kunder.